Fursecuri cu unt si ciocolata

4 Shares

Delicioasele Fursecuri cu unt si ciocolata sunt fragede, usor crocante (datorita malaiului), aspectuoase, si pot constitui o tratatie excelenta langa ceai, ciocolata calda sau cafea.

Ingrediente Fursecuri cu unt si ciocolata :

  • 110 g unt moale
  • 150 g zahar
  • 1 ou
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 190 g faina
  • 2 lingurite malai
  • 125 g ciocolata neagra
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • Un praf de sare

Preparare Fursecuri cu unt si ciocolata :

  • Mixati untul cu zaharul pana cand obtinei o compozitie omogena, pufoasa.
  • Adaugati oul si esenta de vanilie, mixati pana la omogenizare.
  • Intr-un alt castron amestecati faina, malaiul, praful de sare, bicarbonatul, praful de copt, apoi incorporati-le in compozitia de zahar-unt-oua obtinuta anterior.
  • Adaugati in final ciocolata neagra taiata in bucatele mici, amestecati usor cu ajutorul mainilor.
  • Puneti hartie de copt intr-o tava mare de cuptor.
  • Din coca obtinuta luam bucatele de aluat, le modelam cu mainile, dand forma de fursecuri, apoi le asezam in tava.
  • Tava cu fursecuri se lasa la frigider cca. 20 minute, apoi se da in cuptorul preincalzit la 170 grade celsius cca. 15 minute sau pana se rumenesc pe margini.
  • Fursecurile cu unt si ciocolata se lasa sa se raceasca complet, apoi se pot servi langa o cana de cafea sau de ceai.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.