Prajitura cu ciocolata branza banane
Prajitura cu ciocolata branza banane este un desert absolut delicios, fara gluten, preparat din doar 4 ingrediente, ce merita incercat.

Ingrediente Prajitura cu ciocolata branza banane:
- 6 oua
- 2 banane coapte
- 500 g branza crema
- 200 g ciocolata dark
Preparare Prajitura cu ciocolata branza banane:
- Bananele se decojesc, se rup in bucatele, apoi se zdrobesc si se amesteca cu o furculita pana devin ca un piure.
- Galbenusurile se mixeaza usor cu branza crema si piureul de banane intr-un castron.
- Ciocolata se topeste pe bain-marie, compozitia obtinuta se lasa sa se raceasca apoi se adauga in castronul cu ingredientele amestecate anterior.
- Intr-un alt castron se bat albusurile cu un praf de sare pana devin bezea tare.
- Aceasta se adauga treptat cu ajutorul unei spatule in castronul cu restul ingredientelor, amestecand usor cu miscari de jos in sus.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma rotunda cu diametrul de 24 cm in care ati pus hartie de copt.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 40-45 minute.
- Prajitura cu ciocolata branza banane se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu nuci tocate/zahar pudra/cacao pudra.
Please follow and like us: