Fursecuri cu cafea

5 Shares

Delicatele Fursecuri cu cafea  sunt foarte aromate si deosebit de fragede. Se prepara foarte usor si merg perfect la orice ocazie. Din ingredientele de mai jos ies cca. 16-20 de fursecuri cu cafea.

Fursecuri cu cafea

Ingrediente Fursecuri cu cafea :

  • 225 g zahar
  • 300 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • Un praf de sare
  • 115 g unt moale
  • 2 oua
  • 2 pliculete cafea solubila (Jacobs, Doncafe, Amigo)
  • 2 lingurite cafea concentrata (un alt pliculet de cafea solubila se dizova in cca. 50 ml apa si din solutia rezultata se iau cele 2 lingurite)
  • 150 g zahar pudra

Preparare Fursecuri cu cafea  :

  • Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si sarea.
  • Intr-un alt castron se mixeaza untul cu zaharul si cafeaua solubila cernuta.
  • Se incorporeaza ouale pe rand, mixand dupa fiecare adaugare, apoi se adauga cele 2 lingurite de cafea concentrata.
  • In final adauga mixul de faina-praf de copt-sare, se amesteca pana la omogenizare
  • Compozitia obtinuta se lasa la frigider 30 de minute.
  • Dupa aceea se iau bucati  din aluat si se fac bilute pentru a forma fursecurile cu cafea.
  • Acestea se dau apoi prin zaharul pudra pus intr-un castron.
  • Fursecurile cu cafea formate se asaza pe un platou si se mai lasa la frigider inca 30 de minute.
  • Dupa ce au stat al frigider, fursecurile se asaza intr-o tava mare de copt in care ati pus in prealabil hartie de copt.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 175 grade celsius cca. 15-18 minute.
  • Fursecurile cu cafea se lasa sa se raceasca complet, apoi se pot servi
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.