Negresa cu lapte condensat

0 Shares

Negresa cu lapte condensat este un desert savuros, foarte usor de preparat.

Ingrediente Negresa cu lapte condensat:

  • 4 oua
  • 205 g ciocolata neagra (Nestle noir)
  • 200 g lapte condensat (din cutie metalica de 397 g)
  • 250 g unt
  • 100 g faina

Preparare Negresa cu lapte condensat:

  • Ciocolata se rupe in bucatele si se topeste impreuna cu untul pe bain-marie; compozitia obtinuta se lasa sa se raceasca.
  • Intr-un castron se mixeaza ouale 2-3 minute, se adauga laptele condensat, apoi ciocolata+untul topite; se mixeaza usor pana la omogenizare.
  • In final se adauga faina cernuta.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×20 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 160 grade celsius cca. 45-55 minute. Negresa cu lapte condensat se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, fructe, se taie in bucati.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
Pin Share0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.