Negresa cu lapte condensat
Negresa cu lapte condensat este un desert savuros, foarte usor de preparat.
Ingrediente Negresa cu lapte condensat:
- 4 oua
- 205 g ciocolata neagra (Nestle noir)
- 200 g lapte condensat (din cutie metalica de 397 g)
- 250 g unt
- 100 g faina
Preparare Negresa cu lapte condensat:
- Ciocolata se rupe in bucatele si se topeste impreuna cu untul pe bain-marie; compozitia obtinuta se lasa sa se raceasca.
- Intr-un castron se mixeaza ouale 2-3 minute, se adauga laptele condensat, apoi ciocolata+untul topite; se mixeaza usor pana la omogenizare.
- In final se adauga faina cernuta.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×20 cm in care ati pus hartie de copt.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 160 grade celsius cca. 45-55 minute. Negresa cu lapte condensat se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, fructe, se taie in bucati.