Fursecuri cu ciocolata alba si lamaie

6 Shares

Delicatele Fursecurile cu ciocolata alba si lamaie au toate atuurile unui desert formidabil: sunt fragede, pufoase, aromate si delicioase. Se prepara foarte usor si se preteaza la orice ocazie festiva.

Ingrediente Fursecuri cu ciocolata alba si lamaie:

  • 100 g ciocolata alba
  • 100 g zahar
  • 120 g unt
  • 2 oua
  • Coaja si sucul de la o lamaie
  • 360 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • Zahar pudra

Preparare Fursecuri cu ciocolata alba si lamaie:

  • Topiti untul intr-o craticioara antiaderenta la foc mic, opriti apoi focul, adaugati ciocolata alba rupta in bucatele, mixati pana cand aceasta se topeste.
  • Faina se amesteca cu praful de copt intr-un castron.
  • Intr-un alt castron se mixeaza ouale cu zaharul pana cand se obtine o compozitie omogena pufoasa.
  • Se adauga coaja si sucul de lamaie, apoi compozitia de unt + ciocolata alba obtinuta anterior, se mixeaza pana la omogenizare.
  • In final se adauga faina+praful de copt, se amesteca ingredientele pana la omogenizare.
  • Compozitia obtinuta se lasa la frigider timp de o ora.
  • Dupa aceea se iau din aluat bucatele si se formeaza bilute pe care le dati apoi prin zaharul pudra pus intr-un castronel.
  • Fursecurile obtinute se pun intr-o tava de cuptor in care ati pus hartie de copt la distanta de cca. 2-3 cm intre ele.
  • Aluatul ramas se lasa la frigider, si ne ocupam de el in acelasi fel, dupa ce coacem prima runda de fursecuri.
  • Tava se da in cuptorul preincalzit la 170 grade celsius cca. 10-12 minute sau pana cand sunt fursecurile sunt rumenite usor.
  • Fursecurile cu ciocolata alba si lamaie se lasa sa se raceasca apoi se pot servi.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.