Prajitura cu ciocolata alba si Nutella

Prajitura cu ciocolata alba si Nutella este un desert savuros ce se prepara foarte usor si rapid.

Ingrediente Prajitura cu ciocolata alba si Nutella:

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 120 g unt
  • 220 g ciocolata alba
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 200 g faina
  • 400 g Nutella

Preparare Prajitura cu ciocolata alba si Nutella:

  • Untul se topeste impreuna cu ciocolata alba rupta in bucatele pe bain-marie sau intr-o craticioara antiaderenta; se amesteca usor ingredientele.
  • Compozitia obtinuta se lasa sa se raceasca.
  • Intr-un castron se mixeaza ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
  • Adaugati compozitia unt-ciocolata alba obtinuta anterior, amestecati usor cu o spatula.
  • In final incorporati esenta de vanilie si faina cernuta; amestecati cu spatula pana la omogenizare.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×20 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Nutella se pune din loc in loc in compozitia din tava cu ajutorul unei linguri.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 175 grade celsius ccca. 35 minute.
  • Prajitura cu ciocolata alba si Nutella se lasa sa se raceasca in tava, se taie in bucati.
Please follow and like us:
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.