Prajitura cu ciocolata alba si Nutella
Prajitura cu ciocolata alba si Nutella este un desert savuros ce se prepara foarte usor si rapid.

Ingrediente Prajitura cu ciocolata alba si Nutella:
- 2 oua
- 100 g zahar
- 120 g unt
- 220 g ciocolata alba
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 200 g faina
- 400 g Nutella
Preparare Prajitura cu ciocolata alba si Nutella:
- Untul se topeste impreuna cu ciocolata alba rupta in bucatele pe bain-marie sau intr-o craticioara antiaderenta; se amesteca usor ingredientele.
- Compozitia obtinuta se lasa sa se raceasca.
- Intr-un castron se mixeaza ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
- Adaugati compozitia unt-ciocolata alba obtinuta anterior, amestecati usor cu o spatula.
- In final incorporati esenta de vanilie si faina cernuta; amestecati cu spatula pana la omogenizare.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×20 cm in care ati pus hartie de copt.
- Nutella se pune din loc in loc in compozitia din tava cu ajutorul unei linguri.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 175 grade celsius ccca. 35 minute.
- Prajitura cu ciocolata alba si Nutella se lasa sa se raceasca in tava, se taie in bucati.
Please follow and like us: