Negresa cu topping Nutella
Negresa cu topping Nutella este un desert fraged, cu multa ciocolata, foarte gustos. Crema de Nutella adauga un plus de savoare acestei prajituri excelente, ce merita incercata.

Ingrediente Negresa cu topping Nutella:
- 5 oua
- 175 g zahar
- 250 g ciocolata neagra
- 250 g unt
- 120 g faina
- 50 g cacao dark
Topping:
- 100 – 150 g Nutella
Preparare Negresa cu topping Nutella:
- Untul se topeste impreuna cu ciocolata rupta in bucatele pe bain-marie; compozitia obtinuta se lasa sa se raceasca.
- Ouale se mixeaza cu zaharul intr-un castron pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
- Incorporati untul + ciocolata topite si racite, amestecati usor cu o spatula pana la omogenizare.
- In final se adauga faina + cacaua cernuta; se amesteca usor cu spatula.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×30 cm in care ati pus hartie de copt.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 35-45 minute.
- Negresa e lasa sa se raceasca in tava, se taie in patrate, se decoreaza cu nutella pusa intr-un pos de ornat prajituri, fiecare bucata in parte.
Please follow and like us: