Prajitura cu ciocolata alba si coacaze
Prajitura cu ciocolata alba si coacaze este un desert aromat, usor de preparat. Blatul pufos se combina foarte bine cu fructele acrisoare, alcatuind o prajitura excelenta.

Ingrediente Prajitura cu ciocolata alba si coacaze:
- 4 oua
- 150 g ciocolata alba
- 200 g zahar
- 200 g unt
- 150 g faina
- 150 – 200 g cocacaze rosii
Preparare Prajitura cu ciocolata alba si coacaze:
- Ciocolata alba se rupe in bucatele si se topeste impreuna cu untul pe bain-marie sau intr-o craticioara antiaderenta; compozitia obtinuta se lasa sa se raceasca.
- Ouale se mixeaza cu zaharul intr-un castron pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
- Adaugati faina cernuta, apoi incorporati ciocolata alba + untul topite anterior; amestecati usor pana la omogenizare.
- Puneti hartie de copt intr-o tava de 24×24 cm, turnati compozitia obtinuta.
- Coacazele rosii se aranjeaza uniform in aluatul din tava.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 25 minute.
- Prajitura cu ciocolata alba si coacaze se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in bucati.
Please follow and like us: