Prajitura cu ciocolata alba si coacaze

Prajitura cu ciocolata alba si coacaze este un desert aromat, usor de preparat. Blatul pufos se combina foarte bine cu fructele acrisoare, alcatuind o prajitura excelenta.

Ingrediente Prajitura cu ciocolata alba si coacaze:

  • 4 oua
  • 150 g ciocolata alba
  • 200 g zahar
  • 200 g unt
  • 150 g faina
  • 150 – 200 g cocacaze rosii

Preparare Prajitura cu ciocolata alba si coacaze:

  • Ciocolata alba se rupe in bucatele si se topeste impreuna cu untul pe bain-marie sau intr-o craticioara antiaderenta; compozitia obtinuta se lasa sa se raceasca.
  • Ouale se mixeaza cu zaharul intr-un castron pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
  • Adaugati faina cernuta, apoi incorporati ciocolata alba + untul topite anterior; amestecati usor pana la omogenizare.
  • Puneti hartie de copt intr-o tava de 24×24 cm, turnati compozitia obtinuta.
  • Coacazele rosii se aranjeaza uniform in aluatul din tava.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 25 minute.
  • Prajitura cu ciocolata alba si coacaze se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in bucati.
Please follow and like us:
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.