Chec fraged cu portocala si glazura

0 Shares

Deliciosul Chec fraged cu portocala si glazura se prepara  rapid si este foarte aromat. Puteti incerca si varianta cu lamaie, rezultatul final fiind la fel de gustos si aromat.

Ingrediente Chec fraged cu portocala si glazura:

  • 120 ml suc de portocala proaspat stors
  • 3 oua
  • 150 ml ulei
  • 150 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 300 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • Coaja rasa de la o portocala

Glazura:

  • 4 linguri zahar pudra
  • 2 linguri suc de portocala
  • Coaja rasa de portocala

Preparare Chec fraged cu portocala si glazura:

  • Mixati ouale cu zaharul, zaharul vanilat, uleiul si sucul de portocale pana la omogenizare.
  • Incorporati apoi faina cernuta + praful de copt, iar in final adaugati coaja rasa de portocala; amestecati usor cu o spatula pana la omogenizare.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma medie de chec in care ati pus hartie de copt.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 45-55 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Chec fraged cu portocala  se lasa sa se raceasca in tava, apoi se scoate si deasupra se toarna glazura: mixati usor zaharul pudra cu sucul de portocale si coaja rasa pana obtineti o glazura.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
Pin Share0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.