Chec cu capsuni
Savurosul Chec cu capsuni se prepara foarte usor si rapid. Blatul umed combinat cu aroma deosebita a fructelor creeaza un desert excelent ce merita incercat.

Ingrediente Chec cu capsuni:
- 3 oua
- 250 g zahar
- 200 ml ulei
- 200 ml lapte
- 300 g faina
- 1 plic zahar vanilat
- 1 plic praf de copt
- 500 g capsuni
Preparare Chec cu capsuni:
- Mixati ouale cu zaharul, zaharul vanilat, pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
- Turnati uleiul si laptele, amestecati usor, iar in final incorporati faina cernuta amestecata cu praful de copt.
- Turnati compozitia obtinuta intr-o forma mare de chec in care ati pus hartie de copt.
- Capsunile se curata, se spala, se sterg cu un prosop de hartie, se taie in bucatele, se aranjeaza uniform deasupra aluatului din tava, impingandu-le usor in acesta.
- Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 25-30 minute.
- Chec-ul cu capsuni se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in felii.
Please follow and like us: