Chec cu capsuni

Savurosul Chec cu capsuni se prepara foarte usor si rapid. Blatul umed combinat cu aroma deosebita a fructelor creeaza un desert excelent ce merita incercat.

Ingrediente Chec cu capsuni:

  • 3 oua
  • 250 g zahar
  • 200 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 300 g faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 500 g capsuni

Preparare Chec cu capsuni:

  • Mixati ouale cu zaharul, zaharul vanilat, pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
  • Turnati uleiul si laptele, amestecati usor, iar in final incorporati faina cernuta amestecata cu praful de copt.
  • Turnati compozitia obtinuta intr-o forma mare de chec in care ati pus hartie de copt.
  • Capsunile se curata, se spala, se sterg cu un prosop de hartie,  se taie in bucatele, se aranjeaza uniform deasupra aluatului din tava, impingandu-le usor in acesta.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 25-30 minute.
  • Chec-ul cu capsuni se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in felii.
Please follow and like us:
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.