Prajitura cu coacaze negre si cacao

Prajitura cu coacaze negre si cacao este un desert rapid si savuros. Blatul delicat si umed cu cacao se combina foarte bine cu fructele acrisoare alcatuind o prajitura excelenta de vara.

Ingrediente Prajitura cu coacaze negre si cacao:

  • 2 oua mari
  • 150 g smantana grasime minimum 20%
  • 50 ml ulei
  • 170 g zahar
  • 200 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 200 g coacaze negre

Preparare Prajitura cu coacaze negre si cacao:

  • Mixati ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
  • Adaugati uleiul si smantana, mixati usor pana la omogenizare.
  • In final se incorporeaza faina amestecata in prealabil cu praful de copt si cacaua.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 24×24 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Coacazele negre se curata, se spala, se sterg usor cu un prosop de hartie, se aseaza uniform in aluatul din tava.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 30-35 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Lasati Prajitura cu coacaze negre si cacao sa se raceasca in tava, apoi taiati-o in bucati.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.