Prajitura cu coacaze negre si cacao

1 Shares

Prajitura cu coacaze negre si cacao este un desert rapid si savuros. Blatul delicat si umed cu cacao se combina foarte bine cu fructele acrisoare alcatuind o prajitura excelenta de vara.

Ingrediente Prajitura cu coacaze negre si cacao:

  • 2 oua mari
  • 150 g smantana grasime minimum 20%
  • 50 ml ulei
  • 170 g zahar
  • 200 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 200 g coacaze negre

Preparare Prajitura cu coacaze negre si cacao:

  • Mixati ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
  • Adaugati uleiul si smantana, mixati usor pana la omogenizare.
  • In final se incorporeaza faina amestecata in prealabil cu praful de copt si cacaua.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 24×24 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Coacazele negre se curata, se spala, se sterg usor cu un prosop de hartie, se aseaza uniform in aluatul din tava.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 30-35 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Lasati Prajitura cu coacaze negre si cacao sa se raceasca in tava, apoi taiati-o in bucati.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
Pin Share0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.