Prajitura frageda cu coacaze
Prajitura frageda cu coacaze este un desert delicios ce se prepara foarte rapid. Blatul fin se combina perfect cu fructele usor acrisoare.

Ingrediente Prajitura frageda cu coacaze:
- 8 oua
- 1 1/2 cana zahar
- 3 cani faina
- 3 linguri ulei
- 1 lingurita praf de copt
- 300 g coacaze
Preparare Prajitura frageda cu coacaze:
- Mixati ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste (cca. 8-10 minute).
- Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt, iar in final se toarna uleiul.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 23×32 cm in care ati pus hartie de copt.
- Deasupra se aranjeaza uniform coacazele.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 170 grade celsius cca. 35-40 minute, verificati cu scobitoarea. Prajitura frageda cu coacaze se lasa sa se raceasca complet, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in bucat
Please follow and like us: