Chec bicolor cu visine

0 Shares

Chec -ul bicolor cu visine este un desert delicat usor de preparat. Blaturile fine cu/fara ciocolalata se combina foarte bine cu fructele dulce-acrisoare.

Ingrediente Chec bicolor cu visine:

  • 4 oua
  • 250 g unt moale
  • 210 g faina
  • 1 lingura faina
  • 100 g ciocolata neagra (70%) rasa
  • 1 lingurita praf de copt
  • 180 g zahar
  • 80 g visine congelate

Preparare Chec bicolor cu visine:

  • Mixati untul moale cu zaharul pana cand se obtine o crema omogena pufoasa.
  • Se adauga ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare.
  • Se adauga faina (210 g) in 2-3 reprize, se mixeaza la viteza mica pana la omogenizare.
  • Compozitia obtinuta se imparte in doua:
  • Intr-una adaugam o lingura de faina, in cealalta ciocolata rasa.
  • Se amesteca usor fiecare compozitie pana la omogenizare.
  • Se pune hartie de copt intr-o forma medie de chec.
  • Turnati compozitia fara ciocolata.
  • Peste acesta se aranjeaza uniform visinele congelate.
  • Deasupra turnati compozitia cu ciocolata, nivelati.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 45-50 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Lasati Chec -ul bicolor cu visine sa se raceasca complet, decorati cu zahar pudra, apoi taiati-l in felii.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
Pin Share0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.