Chec bicolor cu visine
Chec -ul bicolor cu visine este un desert delicat usor de preparat. Blaturile fine cu/fara ciocolalata se combina foarte bine cu fructele dulce-acrisoare.

Ingrediente Chec bicolor cu visine:
- 4 oua
- 250 g unt moale
- 210 g faina
- 1 lingura faina
- 100 g ciocolata neagra (70%) rasa
- 1 lingurita praf de copt
- 180 g zahar
- 80 g visine congelate
Preparare Chec bicolor cu visine:
- Mixati untul moale cu zaharul pana cand se obtine o crema omogena pufoasa.
- Se adauga ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare.
- Se adauga faina (210 g) in 2-3 reprize, se mixeaza la viteza mica pana la omogenizare.
- Compozitia obtinuta se imparte in doua:
- Intr-una adaugam o lingura de faina, in cealalta ciocolata rasa.
- Se amesteca usor fiecare compozitie pana la omogenizare.
- Se pune hartie de copt intr-o forma medie de chec.
- Turnati compozitia fara ciocolata.
- Peste acesta se aranjeaza uniform visinele congelate.
- Deasupra turnati compozitia cu ciocolata, nivelati.
- Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 45-50 minute, verificati cu scobitoarea.
- Lasati Chec -ul bicolor cu visine sa se raceasca complet, decorati cu zahar pudra, apoi taiati-l in felii.
Please follow and like us: