Negresa cu crema de branza si cocos

Negresa cu crema de branza si cocos este un desert excelent, usor de preparat. Gustul de ciocolata se combina perfect cu aroma de cocos, alcatuind o prajitura savuroasa.

Ingrediente Negresa cu crema de branza si cocos:

Negresa:

  • 100 g ciocolata neagra
  • 75 g unt
  • 2 oua
  • 70 g zahar
  • 1 lingura cacao
  • 65 g faina
  • 1 lingurita praf de copt

Crema de branza cu cocos:

  • 175 g branza crema
  • 50 g iaurt grecesc
  • 1 ou mare
  • 50 g zahar pudra
  • 35 g fulgi de cocos

Preparare Negresa cu crema de branza si cocos:

Negresa:

  • Ciocolata se rupe in bucatele si se topeste impreuna cu untul pe bain-marie.
  • Compozitia obtinuta se lasa sa se raceasca.
  • Intr-un castron se mixeaza ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza vomului si zaharul se topeste.
  • Se adauga compozitia cu ciocolata si unt obtinuta anterior.
  • In final se incorporeaza faina amestecata cu cacaua si praful de copt.
  • Compozitia de negresa obtinuta se toarna intr-o tava de 20×20 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Se tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 7-8 minute sau pana cand compozitia incepe sa se inchege.
  • Intre timp, preparati compozitia de crema de branza cu cocos:
  • Intr-un castron se amesteca crema de branza cu iaurtul, oul, zaharul pudra si fulgii de cocos pana la omogenizare.
  • Se scoate blatul de negresa partial copt si intinde uniform peste acesta compozitia de branza crema si cocos.
  • Se da tava din nou in cuptor pentru inca 15-20 minute sau pana cand masa de branza este coapta.
  • Se inchide apoi cuptorul si se lasa tava in cuptor sa se raceasca Negresa cu crema de branza si cocos.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon23

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.