Bomboane cu branza cocos si ciocolata

Savuroasele Bomboane cu branza cocos si ciocolata sunt prefecte la orice ocazie. Aroma cocosului combinata cu ciocolata si cele 2 tipuri de branza creaza un desert excelent.

bomboane cu branza cocos ciocolata

Ingrediente Bomboane cu branza cocos si ciocolata:

Bomboane:

  • 250 g branza ricotta
  • 250 g branza mascarpone
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g fulgi de cocos

Glazura de ciocolata:

  • 300 g ciocolata neagra
  • 6-7 linguri ulei

Decor:

  • Fulgi de nuca de cocos

Preparare Bomboane cu branza cocos si ciocolata:

Bomboane:

  • Intr-un castron se amesteca branza ricotta cu branza mascarpone pana la omogenizare.
  • Se adauga zaharul vanilat, zaharul pudra, fulgii de cocos.
  • Daca amestecul rezultat este prea moale se mai adauga fulgi de cocos, apoi compozitia obtinuta se pune la frigider cca. 30 minute.
  • Amestecul rece se modeleaza sub forma de bomboane, iar apoi acestea se vor pune pe un platou, in care ati pus celofan, la congelator pentru cca. 1 ora.

Glazura:

  • Ciocolata rupta in bucatele se topeste impreuna cu uleiul pe bain-marie.
  • Bomboanele ce au stat la congelator o ora, se vor scufunda in ciocolata topita, se scurg usor de surplusul de ciocolata, apoi se asaza pe o tava/platou in care ati pus hartie de copt, si se presara imediat peste ele putina nuca de cocos.
  • Bomboanele cu branza cocos si ciocolata se mai dau la congelator cca. 10 minute pentru a se intari ciocolata, apoi se pot consuma.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon3.53k

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.