Banana in ciocolata

Banana in ciocolata este un desert simplu, delicat, usor de preparat, ideal pentru copii. Fulgii de cocos ii confera o aroma aparte acestui dulce minunat.

Banana in ciocolata

Ingrediente Banana in ciocolata:

  • 1 banana
  • 50 g biscuiti
  • 100 g branza vaci/ricotta
  • 60 g ciocolata neagra
  • 30 g unt
  • 4 linguri fulgi de cocos

Preparare Banana in ciocolata:

  • Maruntiti biscuitii in blender.
  • Amestecati cu o furculita branza de vaci pana devine ca o crema, adaugati in aceasta biscuitii faramitati.
  • Ciocolata se topeste impreuna cu untul pe bain-marie.
  • Compozitia obtinuta se lasa sa se raceasca cateva minute, apoi se incorporeaza in masa de branza+biscuiti.
  • Se adauga in compozitie 2 linguri fulgi de cocos, se amesteca bine pana la omogenizare.
  • Intindeti compozitia obtinuta pe o folie alimentara.
  • Deasupra asezati banana decojita si formati o rulada (banana trebuie sa fie acoperita in totalitate de masa de branza si ciocolata).
  • Dati rulada obtinuta la frigider cca. 30 minute.
  • Se scoate apoi folia de plastic si se decoreaza cu fulgii de cocos ramasi, impingandu-i usor in compozitia de branza.
  • Se mai lasa la frigider inca 15-20 minute, apoi se poate taia in felii.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *