Napolitane cu cocos
Un desert usor de preparat, foarte aromat, il obtineti preparand delicioasele Napolitane cu cocos. Foile usor crocante impreuna cu crema cu gust intens de cocos, alcatuiesc un desert minunat.
Ingrediente Napolitane cu cocos:
- 250 g unt
- 1/2 cana zahar
- 1 cana fulgi de cocos
- 2 cani lapte praf
- 1/2 cana lapte
- Foi de napolitana
Preparare Napolitane cu cocos:
- Puneti untul, zaharul, fulgii de cocos si laptele intr-o cratita antiaderenta la foc mic, amestecati usor.
- Lasati compozitia pe foc pana cand untul se topeste si se omogenizeaza cu celelalte ingrediente.
- Luati cratita de pe foc si adaugati in aceasta laptele praf treptat, amestecati pana la omogenizare.
- Umpleti foile de napolitana cu crema obtinuta, asezati-le pe un platou de prajituri.
- Peste ultima foaie de napolitana se intinde o folie de aluminiu, se da platoul la frigider, iar peste folia de aluminiu se pune o greutate (de ex. un fund mare de lemn).
- Se lasa la frigider minim 8 ore, apoi se taie in bucati.
Please follow and like us: