Napolitane de post cu cacao

Un desert de post delicios, usor de preparat sunt savuroasele Napolitane de post cu cacao. Pentru un gust cat mai bun folositi margarina pentru prajituri si cacao cu minim 22% grasime.

Napolitane de post cu cacao

Ingrediente Napolitane de post cu cacao:

  • 250 g margarina
  • 1/2 cana zahar
  • 1/2 cana apa
  • 3 linguri cacao
  • 2 cani lapte praf (lapte praf din soia)
  • 5 foi de napolitana

Preparare Napolitane de post cu cacao:

  • Margarina, zaharul, apa, cacaua se pun intr-o craticioara pe aragaz, la foc mic.
  • Se amesteca continuu pana cand ingredientele se topesc si se obtine o compozitie omogena.
  • Se ia cratita de pe foc, asteptam cca. 2-3 minute sa se raceasca, apoi incorporam treptat in compozitie laptele praf, cu ajutorul unui tel/spatula, avand grija sa nu se formeze cocoloase.
  • Cu compozitia obtinuta se umplu foile de napolitana, asezandu-le pe un platou.
  • Peste ultima foaie de napolitana se aseaza o folie de aluminiu, se da platoul la frigider, iar peste folia de aluminiu se pune o greutate (de ex. Un fund mare de lemn).
  • Se lasa la frigider minim 3-4 ore, apoi se taie in bucati.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.