Prajitura rapida cu cocos

Prajitura rapida cu cocos este un desert fraged, aromat, usor de preparat. Cana folosita este de 300 ml.

Prajitura rapida cu cocos

Ingrediente Prajitura rapida cu cocos :

Blat:

  • 2 oua
  • 1 cana lapte
  • 2 cani faina
  • 1/2 cana unt topit
  • 1 plic praf de copt
  • 3/4 cana zahar pudra

Topping:

  • 1/2 cana zahar pudra
  • 1/2 cana fulgi cocos
  • 1 cana frisca lichida

Decor:

  • Zahar pudra
  • Fulgi de cocos

Preparare Prajitura rapida cu cocos :

  • Mixati ouale cu zaharul pudra pana cand obtineti o compozitie omogena.
  • Incorporati untul topit, apoi laptele.
  • In final se adauga faina cernuta amestecata cu praful de copt.
  • Turnati compozitia obtinuta intr-o tava de 23×30 cm.
  • Deasupra presarati uniform 1/2 cana zahar pudra, apoi 1/2 cana fulgi cocos.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 15-20 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Imediat dupa ce scoatem Prajitura rapida cu cocos din cuptor turnam deasupra acesteia uniform, cana cu frisca lichida (aceasta va fi absorbita rapid in prajitura fierbinte).
  • Lasati Prajitura rapida cu cocos sa se raceasca complet, apoi prasarati putin zahar pudra si cativa fulgi de cocos, inainte de a o taia in bucati.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *