Prajitura rapida cu cocos
Prajitura rapida cu cocos este un desert fraged, aromat, usor de preparat. Cana folosita este de 300 ml.
Ingrediente Prajitura rapida cu cocos :
Blat:
- 2 oua
- 1 cana lapte
- 2 cani faina
- 1/2 cana unt topit
- 1 plic praf de copt
- 3/4 cana zahar pudra
Topping:
- 1/2 cana zahar pudra
- 1/2 cana fulgi cocos
- 1 cana frisca lichida
Decor:
- Zahar pudra
- Fulgi de cocos
Preparare Prajitura rapida cu cocos :
- Mixati ouale cu zaharul pudra pana cand obtineti o compozitie omogena.
- Incorporati untul topit, apoi laptele.
- In final se adauga faina cernuta amestecata cu praful de copt.
- Turnati compozitia obtinuta intr-o tava de 23×30 cm.
- Deasupra presarati uniform 1/2 cana zahar pudra, apoi 1/2 cana fulgi cocos.
- Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 15-20 minute, verificati cu scobitoarea.
- Imediat dupa ce scoatem Prajitura rapida cu cocos din cuptor turnam deasupra acesteia uniform, cana cu frisca lichida (aceasta va fi absorbita rapid in prajitura fierbinte).
- Lasati Prajitura rapida cu cocos sa se raceasca complet, apoi prasarati putin zahar pudra si cativa fulgi de cocos, inainte de a o taia in bucati.
Please follow and like us: