Pulpe de pui crocante cu mazare

109 Shares

Pentru ca mazarea este una din legumele mele preferate, imi place sa o mananc si simpla, adica doar fiarta, sarata si cu putin ulei de masline deasupra. Pentru astazi insa v-am pregatit o reteta speciala cu aceasta leguma delicioasa: Pulpe de pui crocante cu mazare.

Pulpe de pui crocante cu mazare

Ingrediente Pulpe de pui crocante cu mazare:

  • 3 pulpe de pui
  • 1 capatina de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 1 cana vin alb
  • 1 cana supa de pui
  • 200 grame mazare congelata
  • Sare
  • Piper
  • Ulei pentru prajit

Preparare Pulpe de pui crocante cu mazare:

  • Taiati pe jumatate pulpele de pui, astfel incat sa obtineti partea inferioara si partea superioara a pulpelor de pui.
  • Condimentati cu sare si piper pulpele de pui.
  • Prajiti pulpele de pui pe ambele parti intr-o tigaie mare antiaderenta in care ati incins uleiul in prealabil.
  • Asezati pulpele de pui prajite pe o farfurie.
  • Curatati capatana de usturoi si rumeniti cateii de usturoi intregi in tigaia in care ati prajit pulpele de pui.
  • Adaugati apoi faina, mixati pana cand acesta este absorbita de grasimea din tigaie.
  • Turnati apoi vinul alb si supa de pui in tigaie.
  • Adaugati  din nou in tigaie  pulpe de pui prajite anterior.
  • Lasati ingredientele sa fiarba la foc mediu timp de 20-25 minute, apoi adaugati mazarea congelata.
  • Mixati si lasati tigaia pe foc inca 7-10 minute pana cand si mazarea este fiarta.
  • Serviti pulpele de pui crocante cu mazare calde alaturi de o salata verde.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.