Imagini din Paris vazute de pe Sena

O plimbare cu vaporasul pe Sena este o experienta de neuitat in Paris deoarece descoperiti cele mai frumoase imagini din Paris: monumente istorice, poduri, etc.

In Paris exista multe companii ce ofera croaziere pe Sena ziua, dar si seara. Acestea pot fi : croaziera obisnuita cu ghid audio ce va ofera informatii pe parcursul plimbarii despre monumentele pe care le veti vedea (in acest tip de plimbare puteti admira mai mult imaginile din Paris), sau croaziere ce ofera dejun, cina sau chiar show-uri. imagini din paris1imagini din paris2imagini din paris3 Bateaux Mouches ofera imagini din Paris superbe: Arcul de Triumf, Palatul Bourbon. Compania va pune la dispozitie un tur cu ghid audio in 10 limbi de circulatie internationala , dar ofera si tururi in care puteti servi masa. Plimbarea obisnuita costa 12.5 euro, iar plimbarea cu dejun/cina incepe de la 55 de euro si poate ajunge si la 255 euro (meniu + show de cabaret). Bateaux Parisiens ofera plimbari cu ghid audio in 13 limbi de circulatie internationala si plimbari cu servirea pranzului/cinei. Turul ofera imagini din Paris spectaculoase precum Muzeul Orsay, Muzeul Luvru. Plimbarea obisnuita costa 13 euro, iar plimbarea cu cina variaza de la 160 euro la 250 euro in functie de meniul ales.

imagini din paris4imagini din paris5imagini din paris6 Les Vedettes du Pont Noef ofera numai plimbari cu comentarii despre Paris in 12 limbi de circulatie internationala. Costul unei calatorii de o ora este de 13 euro. Imaginile din Paris sunt incantatoare de la bordul acestei croaziere: Pont Alexandre III, Pont-Neuf. Vedettes de Paris va ofera o croaziera cu imagini din Paris fantastice, mai ales daca faceti turul noaptea. Compania va propune o plimbare cu ghid audio pe Sena de o ora. Pretul unui bilet este de 13 euro, iar daca doriti puteti servi si un pahar de sampanie sau o clatita/aperitiv la alegerea dvs. si veti plati 18 euro. Batobus este o companie ce nu va ofera o plimbare cu ghid sau cu masa, insa are 8 opriri pe ruta sa cu imagini surprinzatoare din Paris: Turnul Eiffel, Muzeul Luvru. Are avantajul ca este in special destinat vizitatorilor: va puteti plimba pe Sena ori de cate ori vreti in functie de pass-ul pe care vi-l alegeti: o zi – 15 euro, 2 zile – 18 euro, 5 zile -21 euro. Exista si passuri „a la carte” (Batobus + OpenTour Bus cu cele 50 de statii ale sale) ce va ofera posibilitatea de a vedea cat mai multe imagini din Paris ( 2 zile de 44 euro, 3 zile de 48 de euro).

imagini din paris7imagini din paris8imagini din paris9 Concluzionand, aveti multe posibilitati de a vedea de pe Sena imagini din Paris de neuitat, asa ca alegeti-va in functie de preferinte croaziera potrivita, luati-va aparatul de fotografiat/filmat cu voi si imortalizati cele mai frumoase imagini din Paris . imagini din paris10imagini din paris11imagini din paris12

Please follow and like us:

2 comments

  • Daniela

    Ce imagini superbe! intr-o astfel de plimbare pe Sena vezi multe cladiri importante din Paris…

    • admin

      Oricine ajunge la Paris ar trebui sa faca o astfel de plimbare cu vaporasul pe Sena, pentru ca in primul rand se relaxeaza (poate dupa o zi epuizanta de vizitat muzee, parcuri, etc.), si in acelasi timp admira toate frumusetile de pe malul Senei……………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *