Prajitura cu ananas si cocos
Prajitura cu ananas si cocos este un desert rafinat, usor de preparat. Blatul umed cu arome exotice creeaza o prajitura excelenta.

Ingrediente Prajitura cu ananas si cocos:
- 3 oua
- 130 g zahar
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 200 ml lapte
- 100 ml ulei
- 200 g faina
- 100 g fulgi de cocos
- 1 plic praf de copt
- 450 g ananas din compot taiat felii sau proaspat taoat felii
Preparare Prajitura cu ananas si cocos:
- Intr-un castron se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de vanilie, pana cand ouale isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
- Se toarna apoi laptele si uleiul, se amesteca foarte usor pana la omogenizare.
- In final se incorporeaza faina cernuta, praful de copt si fulgii de cocos; amestecati usor cu o spatula pana la omogenizare.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×30 cm in care ati pus hartie de copt.
- Feliile de ananas se scurg bine de suc si se aranjeaza uniform in aluatul din tava.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 25-30 minute, verificati cu scobitoarea.
- Prajitura cu ananas si cocos se lasa sa se racesca in tava, se decoreaza cu zahar pudra/fulgi de cocos, se taie in bucati.
Please follow and like us: