Prajitura cu ananas si cocos

Prajitura cu ananas si cocos este un desert rafinat, usor de preparat. Blatul umed cu arome exotice creeaza o prajitura excelenta.

Ingrediente Prajitura cu ananas si cocos:

  • 3 oua
  • 130 g zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 200 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 200 g faina
  • 100 g fulgi de cocos
  • 1 plic praf de copt
  • 450 g ananas din compot taiat felii sau proaspat taoat felii

Preparare Prajitura cu ananas si cocos:

  • Intr-un castron se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de vanilie, pana cand ouale isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
  • Se toarna apoi laptele si uleiul, se amesteca foarte usor pana la omogenizare.
  • In final se incorporeaza faina cernuta, praful de copt si fulgii de cocos; amestecati usor cu o spatula pana la omogenizare.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×30 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Feliile de ananas se scurg bine de suc si se aranjeaza uniform in aluatul din tava.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 25-30 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Prajitura cu ananas si cocos se lasa sa se racesca in tava, se decoreaza cu zahar pudra/fulgi de cocos, se taie in bucati.
Please follow and like us:
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.