Chec fraged cu ananas

Chec-ul fraged cu ananas este un deliciu culinar aromat,usor de preparat.

Ingrediente Chec fraged cu ananas:

  • 4 oua
  • 175 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 150 g iaurt natural
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 250 g bucatele de ananas din compot sau proasat taiat cubulete

Preparare Chec fraged cu ananas:

  • Mixati ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
  • Turnati apoi uleiul, incorporati iaurtul, amestecati usor pana la omogenizare.
  • Se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt.
  • In final se adauga jumatate din cubuletele de ananas scurse bine de suc, se amesteca usor cu o spatula.
  • Ungeti cu unt si prasarati putina faina intr-o forma rotunda cu gaura (22 cm).
  • Turnati compozitia obtinuta anterior.
  • Deasupra aranjati uniform bucatelele de ananas ramase, scurse bine de suc.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 40-45 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Chec-ul fraged cu ananas se lasa sa se raceasca in tava, apoi se scoate si se decoreaza cu zahar pudra sau fulgi de cocos.
Please follow and like us:
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.