Negresa cu banane

Negresa cu banane este un desert rapid, fraged, usor de preparat pe care iubitorii de ciocolata il vor indragi imediat.

Ingrediente Negresa cu banane:

  • 200 g ciocolata neagra
  • 3 banane bine coapte
  • 80 g zahar
  • 80 g faina
  • 4 oua
  • 3/4 plic praf de copt

Preparare Negresa cu banane:

  • Ciocolata se rupe in bucatele si se topeste pe bain marie; se lasa sa se raceasca.
  • Bananele decojite se fac piure cu ajutorul blenderului sau cu o furculita.
  • Intr-un castron se mixeaza ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
  • Se toarna apoi ciocolata topita, se incorporeaza piureul de banane, iar in final se adauga faina cernuta amestecata cu praful de copt.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×20 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 20-25 minute.
  • Negresa cu banane se lasa sa se raceasca in tava, apoi se taie in patrate.
Please follow and like us:
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.