Negresa cu banane
Negresa cu banane este un desert rapid, fraged, usor de preparat pe care iubitorii de ciocolata il vor indragi imediat.

Ingrediente Negresa cu banane:
- 200 g ciocolata neagra
- 3 banane bine coapte
- 80 g zahar
- 80 g faina
- 4 oua
- 3/4 plic praf de copt
Preparare Negresa cu banane:
- Ciocolata se rupe in bucatele si se topeste pe bain marie; se lasa sa se raceasca.
- Bananele decojite se fac piure cu ajutorul blenderului sau cu o furculita.
- Intr-un castron se mixeaza ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
- Se toarna apoi ciocolata topita, se incorporeaza piureul de banane, iar in final se adauga faina cernuta amestecata cu praful de copt.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×20 cm in care ati pus hartie de copt.
- Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 20-25 minute.
- Negresa cu banane se lasa sa se raceasca in tava, apoi se taie in patrate.
Please follow and like us: