Brownie cu gem si capsuni
Brownie cu gem si capsuni este o prajitura excelenta. Blatul umed cu cacao se combina foarte bine cu fructele aromate, alcatuind un desert savuros ce merita incercat.

Ingrediente Brownie cu gem si capsuni:
- 3 oua
- 1 1/2 cana faina
- 3/4 cana ulei
- 3/4 cana lapte
- 2 linguri cacao
- 2 lingurite praf de copt
- 1 cana zahar
- 2 linguri gem
- 500 – 600 g capsuni curatate taiate pe jumatate
Preparare Brownie cu gem si capsuni:
- Intr-un castron amestecati ingredientele umede: oua, lapte, ulei, gem pana la omogenizare.
- Intr-un alt castron se amesteca ingredientele uscate: faina, zahar, cacao, praf de copt.
- Se adauga ingredientele umede peste cele uscate, se amesteca usor pana la omogenizare.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 24×24 cm in care ati pus hartie de copt.
- Deasupra se aranjeaza jumatatile de capsuni.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 175 grade celsius cca. 50 minute.
- Brownie cu gem si capsuni se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra si jumatati de capsuni.