Brownie cu gem si capsuni

0 Shares

Brownie cu gem si capsuni este o prajitura excelenta. Blatul umed cu cacao se combina foarte bine cu fructele aromate, alcatuind un desert savuros ce merita incercat.

Ingrediente Brownie cu gem si capsuni:

  • 3 oua
  • 1 1/2 cana faina
  • 3/4 cana ulei
  • 3/4 cana lapte
  • 2 linguri cacao
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 cana zahar
  • 2 linguri gem
  • 500 – 600 g capsuni curatate taiate pe jumatate

Preparare Brownie cu gem si capsuni:

  • Intr-un castron amestecati ingredientele umede: oua, lapte, ulei, gem pana la omogenizare.
  • Intr-un alt castron se amesteca ingredientele uscate: faina, zahar, cacao, praf de copt.
  • Se adauga ingredientele umede peste cele uscate, se amesteca usor pana la omogenizare.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 24×24 cm in  care ati pus hartie de copt.
  • Deasupra se aranjeaza jumatatile de capsuni.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 175 grade celsius cca. 50 minute.
  • Brownie cu gem si capsuni se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra si jumatati de capsuni.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
Pin Share0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.