Brownie cu bezea de cocos
Brownie cu bezea de cocos este un desert delicat, aromat, usor de preparat. blatul umed cu gust intens de cacao se combina foarte bine cu toppingul de meringue cu cocos.

Ingrediente Brownie cu bezea de cocos:
Brownie:
- 1 1/2 cani faina
- 1 cana lapte
- 1/2 cana zahar
- 200 g unt
- 3 linguri cacao
- 6 galbenusuri
- 1 lingurita praf de copt
Bezea de cocos:
- 200 g fulgi de cocos
- 6 albusuri
- 1 cana zahar
Preparare Brownie cu bezea de cocos:
Brownie:
- Topiti untul intr-o craticioara antiaderenta, adaugati laptele, cacaua si zaharul, amestecati usor ingredientele la foc mediu.
- Cand compozitia incepe sa fiarba se ia craticioara de pe foc si se lasa sa se raceasca complet.
- Se adauga apoi galbenusurile, se amesteca pana la omogenizare.
- In final se incorporeaza faina+praful de copt, se mixeaza pana la omogenizare.
Bezeaua de cocos:
- Mixati ouale cu zaharul pana cand obtineti o bezea tare.
- Adaugati fulgii de cocos in 2-3 reprize, incorporandu-i cu ajutorul unei spatule.
- Turnati compozitia de brownie intr-o tava de 20×30 cm in care ati pus hartie de copt.
- Peste aceasta se toarna uniform bezeaua de cocos.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 35-40 minute.
- Brownie cu bezea de cocos se lasa sa se raceasca complet in tava, apoi se taie in bucati.