Prajitura cu branza visine cacao
Prajitura cu branza visine cacao este un desert savuros, usor de pregatit.

Ingrediente Prajitura cu branza visine cacao:
Blat:
- 1 ou
- 1/2 cana zahar
- 1 1/2 cana faina
- 1 lingura cacao
- 1 lingura praf budinca de ciocolata
- 1/2 cana ulei
- 1 lingura smantana
- 1 lingurita praf de copt
Umplutura cu branza:
- 1 kg branza de vaci dulce
- 3 oua
- 100 g unt topit
- 1 cana zahar
- 1/2 cana gris
Visine:
- 1/2 kg visine
- 2-3 linguri amidon
- Visinele se presara cu amidon
Preparare Prajitura cu branza visine cacao:
Blat:
- Mixati oul cu zaharul cca. 3-4 minute pana obtineti o compozitie spumoasa.
- Adaugati uleiul, smantana, amestecati usor cu o spatula.
- Faina se amesteca intr-un alt castron cu praful de copt, cacaua si praful de budinca; compozitia obtinuta se adauga in castronul cu ou-zahar-ulei-smantana.
- Se amesteca bine pana cand se obtine o compozitie omogena.
- Aceasta se va imparti in doua, obtinandu-se doua aluaturi cu cacao.
Compozitia de branza:
- Ouale se mixeaza cu zaharul pana cand devin spumoase.
- Se adauga branza, untul topit si grisul, se amesteca usor pana la omogenizare.
Asamblare Prajitura cu branza visine cacao:
- Puneti hartie de copt intr-o tava de 24x24x cm.
- Intindeti una din partile de aluat cu cacao in tava.
- Intindeti 1/2 din compozitia de branza obtinuta.
- Aranjati uniform visinele presarate cu amidon.
- Intindeti restul compozitiei de branza.
- Acoperiti cu cel de-al doilea aluat din cacao.
- Dati tava in cuptorul preincalzit la 170 grade celsius cca. 60 minute.
- Prajitura cu branza visine cacao se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in bucati.