Prajitura cu branza visine cacao

0 Shares

Prajitura cu branza visine cacao este un desert savuros, usor de pregatit.

Ingrediente Prajitura cu branza visine cacao:

Blat:

  • 1 ou
  • 1/2 cana zahar
  • 1 1/2 cana faina
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura praf budinca de ciocolata
  • 1/2 cana ulei
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita praf de copt

Umplutura cu branza:

  • 1 kg branza de vaci dulce
  • 3 oua
  • 100 g unt topit
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana gris

Visine:

  • 1/2 kg visine
  • 2-3 linguri amidon
  • Visinele se presara cu amidon

Preparare Prajitura cu branza visine cacao:

Blat:

  • Mixati oul cu zaharul cca. 3-4 minute pana obtineti o compozitie spumoasa.
  • Adaugati uleiul, smantana, amestecati usor cu o spatula.
  • Faina se amesteca intr-un alt castron cu praful de copt, cacaua si praful de budinca; compozitia obtinuta se adauga in castronul cu ou-zahar-ulei-smantana.
  • Se amesteca bine pana cand se obtine o compozitie omogena.
  • Aceasta se va imparti in doua, obtinandu-se doua aluaturi cu cacao.

Compozitia de branza:

  • Ouale se mixeaza cu zaharul pana cand devin spumoase.
  • Se adauga branza, untul topit si grisul, se amesteca usor pana la omogenizare.

Asamblare Prajitura cu branza visine cacao:

  • Puneti hartie de copt intr-o tava de 24x24x cm.
  • Intindeti una din partile de aluat cu cacao in tava.
  • Intindeti 1/2 din compozitia de branza obtinuta.
  • Aranjati uniform visinele presarate cu amidon.
  • Intindeti restul compozitiei de branza.
  • Acoperiti cu cel de-al doilea aluat din cacao.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 170 grade celsius cca. 60 minute.
  • Prajitura cu branza visine cacao se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in bucati.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
Pin Share0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.