Prajitura cu caise branza cacao

Prajitura cu caise branza cacao este un desert delicat, aromat, savuros. Blatul fraged cu cacao si lapte se combina excelent cu umplutura de branza si fructele suculente, alcatuind o prajitura delicioasa de vara.

Ingrediente Prajitura cu caise branza cacao:

Blat cacao:

  • 4 oua
  • 100 g zahar
  • 150 ml ulei
  • 150 ml lapte
  • 350 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao

Umplutura branza si caise:

  • 500 g branza dulce de vaci
  • 300 g smantana
  • 8 linguri zahar
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 3 oua
  • 4 linguri ulei
  • 500 g caise/piersici proaspete sau din compot (se scurg bine de suc)

Preparare Prajitura cu caise branza cacao:

Umplutura de branza:

  • Mixati ingredientele de umplutura pana cand obtineti o compozitie omogena.

Blat cacao:

  • Mixati ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
  • Turnati uleiul, laptele, mixati usor, iar in final adaugati faina amestecata in prealabil cu praful de copt si cacaua.
  • Puneti hartie de copt intr-o tava de 20×30 cm.
  • Turnati jumatate din aluatul cu cacao obtinut anterior.
  • Intindeti peste el umplutura de branza, iar pe aceasta se aranjeaza uniform fructele taiate in bucatele (se scurg bine de sucul din compot).
  • Se intinde restul aluatului cu cacao cat mai uniform.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 35-40 minute.
  • Prajitura cu caise branza cacao se lasa sa se raceasca in tava, se taie in bucati.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon4

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.