Prajitura cu caise branza cacao

3 Shares

Prajitura cu caise branza cacao este un desert delicat, aromat, savuros. Blatul fraged cu cacao si lapte se combina excelent cu umplutura de branza si fructele suculente, alcatuind o prajitura delicioasa de vara.

Ingrediente Prajitura cu caise branza cacao:

Blat cacao:

  • 4 oua
  • 100 g zahar
  • 150 ml ulei
  • 150 ml lapte
  • 350 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao

Umplutura branza si caise:

  • 500 g branza dulce de vaci
  • 300 g smantana
  • 8 linguri zahar
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 3 oua
  • 4 linguri ulei
  • 500 g caise/piersici proaspete sau din compot (se scurg bine de suc)

Preparare Prajitura cu caise branza cacao:

Umplutura de branza:

  • Mixati ingredientele de umplutura pana cand obtineti o compozitie omogena.

Blat cacao:

  • Mixati ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
  • Turnati uleiul, laptele, mixati usor, iar in final adaugati faina amestecata in prealabil cu praful de copt si cacaua.
  • Puneti hartie de copt intr-o tava de 20×30 cm.
  • Turnati jumatate din aluatul cu cacao obtinut anterior.
  • Intindeti peste el umplutura de branza, iar pe aceasta se aranjeaza uniform fructele taiate in bucatele (se scurg bine de sucul din compot).
  • Se intinde restul aluatului cu cacao cat mai uniform.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 35-40 minute.
  • Prajitura cu caise branza cacao se lasa sa se raceasca in tava, se taie in bucati.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
Pin Share0

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.