Prajitura cu capsune si cacao

Prajitura cu capsune si cacao este un desert fraged, parfumat, usor de preparat. Blatul umed si pufos combinat cu fructele aromate creeaza o prajitura excelenta ce merita incercata.

Ingrediente Prajitura cu capsune si cacao:

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 450 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 linguri cacao dark
  • 1 cana ulei
  • 1 cana lapte
  • 400 g capsune

Preparare Prajitura cu capsune si cacao:

  • Mixati ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
  • Turnati uleiul si laptele, amestecati usor pana la omogenizare.
  • In final se incorporeaza faina amestecata in prealabil cu cacaua si praful de copt.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 25×35 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Fructele se curata, se spala, se sterg cu un prosop de hartie, se taie pe jumatate.
  • Aranjati jumatatile de capsuna in compozitia din tava.
  • Dati tava in cuptorul incins la 170 grade celsius cca. 40-45 minute.
  • Prajitura cu capsune si cacao se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra.
Please follow and like us:
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.