Prajitura cu capsune si cacao
Prajitura cu capsune si cacao este un desert fraged, parfumat, usor de preparat. Blatul umed si pufos combinat cu fructele aromate creeaza o prajitura excelenta ce merita incercata.

Ingrediente Prajitura cu capsune si cacao:
- 4 oua
- 200 g zahar
- 450 g faina
- 2 lingurite praf de copt
- 2 linguri cacao dark
- 1 cana ulei
- 1 cana lapte
- 400 g capsune
Preparare Prajitura cu capsune si cacao:
- Mixati ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
- Turnati uleiul si laptele, amestecati usor pana la omogenizare.
- In final se incorporeaza faina amestecata in prealabil cu cacaua si praful de copt.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 25×35 cm in care ati pus hartie de copt.
- Fructele se curata, se spala, se sterg cu un prosop de hartie, se taie pe jumatate.
- Aranjati jumatatile de capsuna in compozitia din tava.
- Dati tava in cuptorul incins la 170 grade celsius cca. 40-45 minute.
- Prajitura cu capsune si cacao se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra.
Please follow and like us: