Blondie cu ciocolata si zmeura
Blondie cu ciocolata si zmeura este un desert cu multa ciocolata, usor de pregatit. Aroma zmeurei combinata cu cele doua tipuri de ciocolata creeaza o prajitura excelenta.

Ingrediente Blondie cu ciocolata si zmeura:
- 200 g ciocolata alba
- 250 g faina
- 150 g unt
- 100 g zahar
- 4 oua
- 1 lingurita praf de copt
- 50 g ciocolata neagra
- 200 g zmeura
Preparare Blondie cu ciocolata si zmeura:
- Ciocolata alba se rupe in bucatele si se topeste impreuna cu untul pe bain-marie; se amesteca usor ingredientele pana la omogenizare, compozitia obtinuta se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
- Mixati ouale cu zaharul cca. 4-5 minute.
- Adaugati faina amestecata cu praful de copt.
- Incorporati compozitia racita de ciocolata alba+unt.
- Adaugati ciocolata neagra taiata marunt cu cutitul, amestecati usor cu o spatula.
- Turnati usor compozitia obtinuta intr-o forma de 20×30 cm.
- Zmeura se aranjeaza uniform in compozitia din tava, impingandu-le usor in aceasta.
- Se da tava in cuptorul preincazit la 170 grade celsius cca. 25 minute (blatul trebuie sa fie umed la interior).
- Blondie cu ciocolata si zmeura se lasa sa se raceasca complet, apoi se taie in bucati.