Chec cu trei arome

7 Shares

Deliciosul Chec cu trei arome este ideal alaturi de cafea, ceai sau ciocolata calda. Semintele de mac se combina perfect in acest desert apetisant cu aroma fulgilor de cocos si gustul usor amar de cacao.

Ingrediente Chec cu trei arome:

  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 250 g unt moale
  • 6 linguri ulei
  • 3 lingurite praf de copt
  • 6 oua
  • 2 linguri de cacao
  • 5 linguri fulgi de cocos
  • 3 linguri seminte de mac

Preparare Chec cu trei arome:

  • Mixati zaharul cu untul moale pana cand obtine o crema omogena pufoasa.
  • Adaugati ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare adaugare.
  • Incorporati apoi faina amestecata in prealabil cu praful de copt, mixati bine pana la omogenizare.
  • Impartiti compozitia obtinuta in 3 parti egale, in 3 castroane diferite.
  • Adaugati in primul semintele de mac, in al doilea fulgii de cocos, iar in ultimul cacaua.
  • Mixati bine pana la omogenizare compozitiile din fiecare castron.
  • Puneti hartie de copt intr-o tava mare de copt.
  • Prima data se pune in tava compozitia cu mac, apoi cea cu fulgi de cocos, iar in final cea cu cacao.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 35-40 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Lasati checul cu trei arome sa se raceasca, apoi decorati-l cu ciocolata topita sau zahar pudra.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
Pin Share0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.