Prajitura cu visine si lapte condensat
Prajitura cu visine si lapte condensat este nemaipomenit de gustoasa si se prepara foarte rapid. Blatul umed, pufos, combinat cu fructele usor acrisoare, alcatuiesc un desert savuros.
Ingrediente Prajitura cu visine si lapte condensat :
- 250 g unt moale
- 90 g zahar
- 4 oua
- 200 ml lapte condensat
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 250 g faina
- 1 1/2 lingurita praf de copt
- 100-125 g visine congelate
Preparare Prajitura cu visine si lapte condensat :
- Untul moale se mixeaza cu zaharul pana cand se obtine o crema omogena.
- Se adauga laptele condensat si esenta de vanilie, se mixeaza pana la omogenizare.
- In final se adauga alternativ faina+praful de copt, si ouale.
- Mixati ingredientele pana la omogenizare.
- Puneti hartie de copt intr-o tava de 24×24 cm.
- Turnati compozitia obtinuta anterior, nivelati.
- Visinele congelate se pun din loc in loc in aluatul din tava, impingandu-le usor in acesta.
- Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 30-35 minute, verificati cu scobitoarea.
- Dupa ce se scoate din cuptor, Prajitura cu visine si lapte condensat se decoreaza cu zahar pudra si se lasa sa se raceasca complet, apoi se poate taia si servi.
Please follow and like us: