Prajitura rapida cu gris si ciocolata
Prajitura rapida cu gris si ciocolata este un desert fraged ce se prepara foarte usor. Fulgii de cocos, romul si ciocolata dark, confera un gust minunat acestei prajituri usor de facut.
Ingrediente Prajitura rapida cu gris si ciocolata:
Blat I:
- 400 ml lapte
- 6 linguri zahar
- 1 lingura rom/esenta rom
- 3-4 linguri gris
- 3 linguri fulgi de cocos
Blat II:
- 400 ml lapte
- 6 linguri zahar
- 100 grame ciocolata dark
- 3-4 linguri gris
- 1 lingura rom/esenta rom
Preparare Prajitura rapida cu gris si ciocolata:
Blat I:
- Puneti laptele la fiert impreuna cu zaharul, mixati.
- Dupa ce compozitia incepe sa fiarba adaugati grisul, mixati pana cand aceasta se ingroasa.
- Inchideti focul, adaugati imediat romul si fulgii de cocos.
- Lasati 5 minute sa se raceasca.
- Turnati apoi compozitia intr-o tava de 20×20 cm, nivelati.
Blat II:
- Intr-o alta cratita puneti la fiert laptele cu zaharul si ciocolata rupta in bucatele.
- Dupa ce compozitia incepe sa fiarba se adauga grisul.
- Mixati pana cand se ingroasa compozitia.
- Inchideti focul si adaugati romul, mixati.
- Turnati compozitia obtinuta peste blatul I, pus in tava, nivelati.
- Deasupra decorati cu fulgii de cocos.
- Dati Prajitura rapida cu gris si ciocolata la frigider cateva ore, apoi taiati-o in bucati.
Please follow and like us: