Prajitura frageda cu cacao si branza crema

Prajitura frageda cu cacao si branza crema este un desert delicat, usor de preparat.

Ingrediente Prajitura frageda cu cacao si branza crema:

Blat umed cacao:

  • 4 oua
  • 160 g zahar
  • 60 ml lapte
  • 60 ml ulei
  • 150 g faina
  • 20 g cacao
  • 1 lingurita praf de copt

Crema:

  • 300 g branza crema
  • 15 g cacao
  • 2 – 3 linguri zahar pudra

Preparare Prajitura frageda cu cacao si branza crema:

Blat umed cacao:

  • Ouale se mixeaza cu zaharul intr-un castron pana cand acestea isi dubleaza volumul.
  • Se toarna apoi uleiul si laptele, se amesteca scurt.
  • Faina se cerne impreuna cu cacaua intr-un alt castron si se amesteca  cu praful de copt, apoi ingredientele uscate se   adauga in castronul cu oua-zahar; se amesteca usor cu o spatula pana la omogenizare.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×20 cm, in care ati pus hartie de copt; nivelati.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 30 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Blatul umed cu cacao se lasa sa se raceasca in tava, apoi se scoate si se asaza pe un platou.
  • Deasupra se intinde crema: crema de branza se mixeaza usor zaharul pudra si  cu cacaua cernuta pana la omogenizare.
  • Decorati cu ornamente cu gust de ciocolata  sau ciocolata rasa, apoi taiati Prajitura frageda cu cacao si branza crema in bucati.
Please follow and like us:
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.