Prajitura frageda cu cacao si branza crema
Prajitura frageda cu cacao si branza crema este un desert delicat, usor de preparat.

Ingrediente Prajitura frageda cu cacao si branza crema:
Blat umed cacao:
- 4 oua
- 160 g zahar
- 60 ml lapte
- 60 ml ulei
- 150 g faina
- 20 g cacao
- 1 lingurita praf de copt
Crema:
- 300 g branza crema
- 15 g cacao
- 2 – 3 linguri zahar pudra
Preparare Prajitura frageda cu cacao si branza crema:
Blat umed cacao:
- Ouale se mixeaza cu zaharul intr-un castron pana cand acestea isi dubleaza volumul.
- Se toarna apoi uleiul si laptele, se amesteca scurt.
- Faina se cerne impreuna cu cacaua intr-un alt castron si se amesteca cu praful de copt, apoi ingredientele uscate se adauga in castronul cu oua-zahar; se amesteca usor cu o spatula pana la omogenizare.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×20 cm, in care ati pus hartie de copt; nivelati.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 30 minute, verificati cu scobitoarea.
- Blatul umed cu cacao se lasa sa se raceasca in tava, apoi se scoate si se asaza pe un platou.
- Deasupra se intinde crema: crema de branza se mixeaza usor zaharul pudra si cu cacaua cernuta pana la omogenizare.
- Decorati cu ornamente cu gust de ciocolata sau ciocolata rasa, apoi taiati Prajitura frageda cu cacao si branza crema in bucati.
Please follow and like us: