Prajitura cu cacao si piersici
Prajitura cu cacao si piersici este un desert fraged, aromat, usor de preparat. Se potriveste perfect langa cafeaua de dimineata.

Ingrediente Prajitura cu cacao si piersici:
Blat:
- 4 oua
- 1 3/4 cani faina
- 3 linguri cacao dark
- 1/2 cana ulei
- 1 cana zahar
- 1 lingurita praf de copt
- Pierisici din compot taiate felii
Alte ingrediente:
- 2 linguri sirop de piersici din compot
Decor:
- 50 g ciocolata cu lapte
- 2 linguri sirop piersici din compot
Preparare Prajitura cu cacao si piersici:
Blat:
- Mixati ouale cu zaharul pana cand aceastea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
- Turnati uleiul, amestecati usor cu o spatula.
- In final adaugati faina cernuta amestecata cu cacaua si praful de copt.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 24×24 cm in care ati pus hartie de copt.
- Deasupra se aranjeaza uniform feliile de piersici.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 40-45 minute, verificati cu scobitoarea.
- Se scoate tava din cuptor si se stropesc feliile de piersici cu cele 2 linguri sirop de piersici din compot.
- Ciocolata cu lapte se rupe in bucatele si se topeste impreuna cu 2 linguri suc de compot piersici pe bain-marie.
- Glazura obtinuta se toarna uniform peste feliile de piersici.
- Prajitura cu cacao si piersici se lasa sa se raceasca complet, se taie in bucati.
Please follow and like us: