Prajitura cu branza de vaci zmeura si mure
Prajitura cu branza de vaci zmeura si mure este un desert pufos, umed, aromat.
Ingrediente Prajitura cu branza de vaci zmeura si mure:
- 3 oua
- 3/4 cana zahar
- 1/2 cana ulei
- 1/2 cana lapte
- 2 cani faina
- 200 g branza dulce semi-grasa
- 1 lingurita praf de copt
- 100 g zmeura si mure
Preparare Prajitura cu branza de vaci zmeura si mure:
- Mixati ouale cu zaharul pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
- Se adauga uleiul, laptele, branza maruntita cu ajutorul unei furculite, se amesteca usor pana la omogenizare.
- Se incorporeaza faina+praful de copt,iar in final se adauga fructele.
- Se amesteca usor cu spatula.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma cu diametrul de 24 cm in care ati pus hartie de copt.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 35 minute, verificati cu scobitoarea.
- Prajitura cu branza de vaci zmeura si mure se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in felii.