Prajitura cu cirese si gris

Prajitura cu cirese si gris este un desert delicat, foarte usor si rapid de preparat.

Ingrediente Prajitura cu cirese si gris:

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 200 g gris
  • 200 g smantana
  • 1 plic zahar vanilat
  • 200 g cirese fara samburi proaspete/congelate/din compot

Preparare Prajitura cu cirese si gris:

  • Mixati ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
  • Incorporati smantana, iar in final adaugati grisul, mixati usor pana la omogenizare.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma rotunda cu diametrul de 24 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Deasupra se aranjeaza ciresele fara samburi (le scurgeti de eventualul suc lasat de acestea).
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 35 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Prajitura cu cirese si gris se lasa sa se raceasca complet in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in felii.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.