Prajitura cu cirese si gris
Prajitura cu cirese si gris este un desert delicat, foarte usor si rapid de preparat.

Ingrediente Prajitura cu cirese si gris:
- 4 oua
- 150 g zahar
- 200 g gris
- 200 g smantana
- 1 plic zahar vanilat
- 200 g cirese fara samburi proaspete/congelate/din compot
Preparare Prajitura cu cirese si gris:
- Mixati ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana cand acestea isi dubleaza volumul, iar zaharul se topeste.
- Incorporati smantana, iar in final adaugati grisul, mixati usor pana la omogenizare.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma rotunda cu diametrul de 24 cm in care ati pus hartie de copt.
- Deasupra se aranjeaza ciresele fara samburi (le scurgeti de eventualul suc lasat de acestea).
- Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 35 minute, verificati cu scobitoarea.
- Prajitura cu cirese si gris se lasa sa se raceasca complet in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in felii.
Please follow and like us: