Brownie cu zmeura
Brownie cu zmeura este un desert delicat, foarte usor de preparat. Se pot folosi si alte fructe in functie de preferinte.

Ingrediente Brownie cu zmeura:
- 4 oua
- 2 cani faina
- 1 cana zahar
- 1 plic praf de copt
- 1 plic zahar vanilat
- 200 g unt
- 3 linguri cacao
- 4 linguri apa
- 3/4 cana zmeura
Preparare Brownie cu zmeura:
- Untul se topeste intr-o cratita mai mare la foc mic.
- Se adauga apa, zaharul vanilat, cacaua, se mixeaza pana la omogenizare, se ia cratita de pe foc si se lasa compozitia obtinuta sa se raceasca.
- Se adauga apoi galbenusrile si faina cernuta amestecata cu praful de copt, se amesteca usor pana la omogenizare.
- Albusurile se mixeaza cu zaharul intr-un castron pana cand se obtine o bezea tare.
- Bezeaua obtinuta se adauga in compozitia din cratita, se incorporeaza usor cu o spatula cu miscari circulare de jos in sus.
- In final se adauga zmeura, se amesteca usor cu spatula.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma rotunda cu diametrul de 24 cm in care ati pus hartie de copt.
- Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 50 minute, verificati cu scobitoarea.
- Brownie cu zmeura se lasa sa se raceasca complet in tava, se decoreaza cu zahar pudra, se taie in felii.
Please follow and like us: