Negresa cu lapte batut

Negresa cu lapte batut este un desert fraged, pufos, usor de preparat. Gustul fantastic, face ca aceasta prajitura sa se termine imediat.

Negresa cu lapte batut

Ingrediente Negresa cu lapte batut:

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana ulei
  • 1 1/2 cana lapte batut
  • 3 cani faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat

Decor:

  • Zahar pudra
  • Frisca

Preparare Negresa cu lapte batut:

  • Mixati ouale cu zaharul si zaharul vanilat, adaugati uleiul, apoi turnati treptat laptele batut.
  • Se amesteca bine, apoi se incorporeaza faina amestecata cu cacaua si praful de copt.
  • Turnati aluatul obtinut intr-o tava de 25×35 cm, in care ati pus hartie de copt.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius timp de 35-40 minute (verificati cu scobitoarea).
  • Dupa ce se raceste complet, se decoreaza cu zahar pudra si un mot de frisca.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.