Negresa cu lapte batut
Negresa cu lapte batut este un desert fraged, pufos, usor de preparat. Gustul fantastic, face ca aceasta prajitura sa se termine imediat.
Ingrediente Negresa cu lapte batut:
- 4 oua
- 1 cana zahar
- 1 cana ulei
- 1 1/2 cana lapte batut
- 3 cani faina
- 2 linguri cacao
- 1 plic praf de copt
- 1 plic zahar vanilat
Decor:
- Zahar pudra
- Frisca
Preparare Negresa cu lapte batut:
- Mixati ouale cu zaharul si zaharul vanilat, adaugati uleiul, apoi turnati treptat laptele batut.
- Se amesteca bine, apoi se incorporeaza faina amestecata cu cacaua si praful de copt.
- Turnati aluatul obtinut intr-o tava de 25×35 cm, in care ati pus hartie de copt.
- Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius timp de 35-40 minute (verificati cu scobitoarea).
- Dupa ce se raceste complet, se decoreaza cu zahar pudra si un mot de frisca.
Please follow and like us:
…buna ziua…si inca o data multumesc pt retete!.tot ce am incercat a avut reusita 🙂 . la aceasta negresa pot folosi iaurt? o zi minunata!
Multumesc Iulia, ma bucur ca iti plac retetele mele.
Desigur, poti folosi iaurt in loc de lapte batut, insa nu unul foarte gras (maxim 3.5% grasime ).
Bună ziua! Ce fel de cana ati folosit?
250 ml
Bună ziua, 11/2 sau 1/2 de lapte bătut?
o cana si jumatate 1 1/2