Paste cu bacon si smantana

O cina rapida, satioasa si apetisanta o obtineti preparand delicioasele Paste cu bacon si smantana. Secretul gustului irezistibil sta in sosul de galbenuse, smantana si parmezan.

paste-cu-bacon-si-smantana

Ingrediente Paste cu bacon si smantana:

  • 300 grame paste (fettuccine, spaghete, tagliatelle)
  • 150 grame bacon
  • 1 ceapa taiata cuburi
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 150 grame smantana
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri parmezan ras
  • Sare
  • Piper
  • 1 lingura ulei masline

Preparare Paste cu bacon si smantana:

  • Puneti pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.
  • Taiati baconul fasii si prajiti-l 2-3 minute impreuna cu ceapa taiata cuburi si usturoiul pisat, intr-o tigaie in care ati pus 1 lingura ulei de masline.
  • Caliti-le 1-2 minute, mixandu-le continuu.
  • Intr-un castron mixati galbenusele cu smantana, parmezanul ras, sarea, piperul, pana cand obtineti o compozitie omogena.
  • Turnati compozitia obtinuta peste baconul, ceapa si usturoiul din tigaie, mixati cateva minute pana cand sosul se leaga.
  • Intre timp, reveniti la pastele care s-au fiert, strecurati-le, si puneti-le intr-o cratita curata.
  • Turnati peste acestea sosul de bacon, smantana, galbenuse, parmezan, ceapa, usturoi.
  • Serviti imediat pastele cu bacon si smantana.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.