Paste cu carne tocata si smantana

Delicioasele Paste cu carne tocata si smantana sunt ideale pentru o cina copioasa. Sosul cremos confera un gust perfect pastelor penne, iar patrunjelul proaspat tocat, da o aroma aparte acestui preparat culinar.

paste-cu-carne-tocata-si-smantana-1
Ingrediente Paste cu carne tocata si smantana:

  • 300 grame paste penne
  • 400 grame carne tocata porc
  • 250 grame smantana
  • 3 linguri branza rasa
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 1 ceapa mare
  • Sare
  • Piper
  • Nucsoara
  • Ulei pentru prajit

Preparare Paste cu carne tocata si smantana:

  • Fierbeti pastele penne conform instructiunilor de pe ambalaj, strecurati-le.
  • Intre timp preparati sosul cu carne tocata, branza si smantana:
  • Caliti ceapa tocata marunt intr-o tigaie in care ati pus ulei, timp de 4-5 minute.
  • Adaugati apoi carnea tocata; condimentati cu sare, piper, nucsoara.
  • Mixati ingredientele din cand in cand, pana cand carnea se rumeneste.
  • Adaugati apoi smantana, iar dupa 2-3 minute branza rasa si jumatate din patrunjelul proaspat tocat.
  • Lasati tigaia pe foc inca 1-2 minute pana cand branza se topeste.
  • Serviti pastele fierte, scurse de apa, cu sosul de carne-smantana-branza, deasupra garnisiti cu restul de patrunjel tocat.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.