Prajitura bicolora cu capsuni

Prajitura bicolora cu capsuni este foarte frageda si se prepara foarte usor. Puteti folosi si alte fructe, rezultatul final va fi la fel de savuros.

Prajitura bicolora cu capsuni

Ingrediente Prajitura bicolora cu capsuni:

  • 4 oua
  • 1 cana lapte batut
  • 1/2 cana ulei
  • 2 1/2 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3/4 cana zahar
  • 1 lingura cacao
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 300 grame capsuni

Preparare Prajitura bicolora cu capsuni:

  • Intr-un castron mixati ouale cu uleiul si laptele batut.
  • Intr-un alt castron amestecati faina cu praful de copt, zaharul si zaharul vanilat.
  • Turnati treptat continutul primului castron in cel de-al doilea.
  • Mixati bine ingredientele pana cand obtineti o compozitie omogena.
  • Puneti hartie de copt intr-o tava de cuptor de 23×33 cm.
  • Turnati jumatate din compozitia obtinuta anterior in tava de copt.
  • In cea ramasa in castron adaugati lingura de cacao si mixati pana cand se omogenizeaza.
  • Curatati capsunile, spalati-le, stergeti-le cu un prosop de hartie si taiati-le pe sfert.
  • Aranjati jumatate din bucatile de capsuni peste stratul pus in tava.
  • Peste acestea turnati compozitia in care ati adaugat cacaua.
  • Aranjati  peste acest strat restul de capsuni.
  • Dati Prajitura bicolora cu capsuni in cuptorul incins la 160 grade celsius timp de 45-50 minute sau verificati cu scobitoarea.
  • Lasati prajitura sa se raceasca complet, apoi taiati-o in bucati.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.