Placinta cu iaurt si branza de vaci

127 Shares

Un desert rapid, usor de praparat, este Placinta cu iaurt si branza de vaci. Este foarte aromata si se termina aproape instantaneu.

Placinta cu iaurt si branza de vaci

Ingrediente Placinta cu iaurt si branza de vaci:

  • 400 grame foi de placinta
  • 450 grame iaurt gras
  • 300 grame branza de vaci
  • 175 grame zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4 oua
  • Aproximativ 100 ml ulei pentru uns foile

Preparare Placinta cu iaurt si branza de vaci:

  • Mixati ouale impreuna cu zaharul, zaharul vanilat, iaurtul si branza de vaci, pana obtineti o compozitie omogena.
  • Impartiti foile de placinta in 3 si ungeti-le pe fiecare cu ulei.
  • Prima parte de foi se aseza intr-o tava de 25×33 cm.
  • Peste aceasta se toarna jumatate din compozitia de branza-oua-zahar-iaurt, obtinuta anterior.
  • Continuati cu a doua parte de foi unse cu ulei.
  • Peste acestea turnati restul compozitiei de branza-oua-zahar-iaurt.
  • Ultimul strat va fi ultima parte de foi de placinta unse cu ulei.
  • Taiati usor (numai cat sa defineasca bucatile de placinta), cu un cutit, placinta in patrate inainte de a pune tava in cuptor.
  • Dati tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius timp de 25-30 minute sau pana se rumeneste.
  • Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca complet.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.