Budinca cu branza de vaci dovlecei si morcovi
Un mic dejun copios sau o cina rapida si savuroasa o obtineti preparand Budinca cu branza de vaci dovlecei si morcovi. Coaja dovleceilor/zucchini o puteti lasa daca este nepatata, deoarece confera o aroma aparte produsului finit.
Ingrediente Budinca cu branza de vaci dovlecei si morcovi:
- 400 grame dovlecei sau zucchini
- 100 grame morcovi
- 250 grame branza de vaci
- 4 oua
- 100 grame gris
- Sare
- Piper
Preparare Budinca cu branza de vaci dovlecei si morcovi:
- Spalati si curatati morcovii si dovleceii/zucchini de coaja, apoi dati-i pe razatoarea cu ochiuri mici.
- Mixati legumele rase intr-un castron, apoi adaugati pe rand cele 4 oua, branza de vaci, grisul, sarea, piperul.
- Mixati ingredientele pana cand obtineti o compozitie omogena.
- Puneti hartie de copt intr-o tava de cuptor.
- Turnati aluatul de budinca obtinut anterior in tava de copt, apoi nivelati-l cu un cutit lat.
- Dati budinca in cuptorul incins la 200 grade celsius timp de 35-40 minute sau verificati cu scobitoarea.
- Lasati budinca sa se raceasca timp de 15 minute, apoi taiati-o in bucati.
- Serviti calda budinca cu branza de vaci dovlecei si morcovi.
Please follow and like us: