Budinca cu branza de vaci dovlecei si morcovi

Un mic dejun copios sau o cina rapida si savuroasa o obtineti preparand Budinca cu branza de vaci dovlecei si morcovi. Coaja dovleceilor/zucchini o puteti lasa daca este nepatata, deoarece confera o aroma aparte produsului finit.

Budinca cu branza de vaci dovlecei si morcovi

Ingrediente Budinca cu branza de vaci dovlecei si morcovi:

  • 400 grame dovlecei sau zucchini
  • 100 grame morcovi
  • 250 grame branza de vaci
  • 4 oua
  • 100 grame gris
  • Sare
  • Piper

Preparare Budinca cu branza de vaci dovlecei si morcovi:

  • Spalati si curatati morcovii si dovleceii/zucchini de coaja, apoi dati-i pe razatoarea cu ochiuri mici.
  • Mixati legumele rase intr-un castron, apoi adaugati pe rand cele 4 oua, branza de vaci, grisul, sarea, piperul.
  • Mixati ingredientele pana cand obtineti o compozitie omogena.
  • Puneti hartie de copt intr-o tava de cuptor.
  • Turnati aluatul de budinca obtinut anterior in tava de copt, apoi nivelati-l cu un cutit lat.
  • Dati budinca in cuptorul incins la 200 grade celsius timp de 35-40 minute sau verificati cu scobitoarea.
  • Lasati budinca sa se raceasca timp de 15 minute, apoi taiati-o in bucati.
  • Serviti calda budinca cu branza de vaci dovlecei si morcovi.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.