Prajitura cu portocale

Delicioasa Prajitura cu portocale se prepara usor, este foarte pufoasa si are o aroma deosebita. Untul ii confera o textura cremoasa acestui desert ideal si pentru copii.

Prajitura cu portocale

Ingrediente Prajitura cu portocale:

  • Coaja rasa de la 3 portocale
  • 3 oua
  • 300 grame zahar
  • 250 grame faina
  • 100 grame unt topit si racit
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • Zahar pudra pentru ornat

Preparare Prajitura cu portocale:

  • Intr-un castron amestecati cu mixerul ouale impreuna cu zaharul pana cand obtineti o compozitie omogena.
  • Turnati apoi in castron untul topit si racit.
  • Incorparati in final in compozitie, coaja rasa de portocale, zaharul vanilat, faina si praful de copt.
  • Mixati pana cand obtineti un aluat omogen.
  • Puneti hartie de copt intr-o tava dreptunghiulara de 23×33 cm.
  • Turnati aluatul obtinut anterior si dati-l in cuptorul incins la 180 grade celsius timp de 30-40 minute sau verificati cu scobitoarea.
  • Dupa ce s-a racit complet, presarati deasupra zaharul pudra si taiati Prajitura cu portocalei n bucati.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.