Negresa cu topping de branza crema si mascarpone
Negresa cu topping de branza crema si mascarpone este un desert savuros, usor de preparat.
Ingrediente Negresa cu topping de branza crema si mascarpone:
Blat:
- 150 g ciocolata dark
- 100 g unt moale
- 3 oua mari
- 150 g zahar
- 2 linguri cu varf de cacao
- 100 g faina
- 1 lingurita praf de copt
Topping:
- 150 branza crema
- 150 g mascarpone
- 1/4 lingurita pudra de cacao
- 2 linguri zahar pudra
Preparare Negresa cu topping de branza crema si mascarpone:
- Ciocolata se rupe in bucatele si se topeste pe bain-marie.
- Se lasa sa se raceasca cateva minute, apoi ciocolata topita se toarna intr-un castron.
- Se adauga untul moale, zaharul, ouale, se mixeaza usor, iar in final se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si cacaua.
- Se amesteca usor pana la omogenizare.
- Turnati compozitia obtinuta intr-o tava de 20×20 cm in care ati pus hartie de copt.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 30 minute.
- Negresa cu topping de branza crema si mascarpone se lasa sa se raceasca in tava, apoi se decoreaza cu topping-ul de branza si mascarpone:
- Branza crema se mixeaza intr-un castron cu zaharul pudra si praful de cacao.
- Se adauga apoi branza mascarpone, se amesteca scurt pana la omogenizare.
- Compozitia obtinuta se intinde peste blatul racit complet.
- Negresa cu topping de branza crema si mascarpone se lasa la frigider minimum 3-4 ore inainte de a se taia in bucati.
- Deasupra fiecarei bucati se presara putina pudra de cacao.
Please follow and like us:
