Pandispan cu zmeura si cocos

4 Shares

Savurosul Pandispan cu zmeura si cocos este o prajitura excelenta ce se prepara foarte rapid.

Ingrediente Pandispan cu zmeura si cocos:

  • 5 oua
  • 3/4 cana zahar
  • 2/3 cana amidon
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 g fulgi de cocos
  • 1 cana zmeura

Preparare Pandispan cu zmeura si cocos:

  • Albusurile se bat cu un praf de sare pana devin spuma tare.
  • Se adauga zaharul, se mixeaza pana devine o bezea tare.
  • Se incorporeaza galbenusurile, amestecand usor, apoi amidonul si praful de copt.
  • In final se adauga fulgii de cocos, se amesteca usor cu o spatula.
  • Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 24×24 cm in care ati pus hartie de copt.
  • Zmeura se aranjeaza uniform in aluat impingand-o usor in aceasta.
  • Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 40 minute, verificati cu scobitoarea.
  • Pandispan-ul cu zmeura si cocos se lasa sa se raceasca in tava, se decoreaza cu zahar pudra.
Please follow and like us:
fb-share-icon0
Pin Share0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.