Prajitura de post cu gem nuci cacao
Prajitura de post cu gem nuci cacao este un desert rapid, savuros, usor de preparat. Cana folosita = 200 ml.

Ingrediente Prajitura de post cu gem nuci cacao:
- 2 cani faina
- 2 cani apa
- 1 1/2 cana zahar
- 3 linguri gem
- 1 lingura cacao
- 1 plic praf de copt
Decor:
- 1 lingura gem
- 50 g nuci tocate marunt/macinate
Preparare Prajitura de post cu gem nuci cacao:
- Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate: faina, cacao si praful de copt.
- Intr-un alt castron se amesteca apa, zaharul, gemul.
- Peste acestea se adauga apoi in 2-3 reprize ingredientele uscate amestecate anterior.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 20×30 cm in care ati pus hartie de copt.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade cca. 30 minute.
- Blatul copt se lasa sa se raceasca cca. 10 minute, apoi se intinde peste acesta o lingura de gem si se presara deasupra nuca tocata/macinata.
- Se asteapta sa se raceasca complet Prajitura de post cu gem nuci cacao, apoi se poate taia in bucati si consuma.
Please follow and like us: