Paste cu bacon si smantana
O cina rapida, satioasa si apetisanta o obtineti preparand delicioasele Paste cu bacon si smantana. Secretul gustului irezistibil sta in sosul de galbenuse, smantana si parmezan.

Ingrediente Paste cu bacon si smantana:
- 300 grame paste (fettuccine, spaghete, tagliatelle)
- 150 grame bacon
- 1 ceapa taiata cuburi
- 2 catei de usturoi pisati
- 150 grame smantana
- 2 galbenusuri
- 2 linguri parmezan ras
- Sare
- Piper
- 1 lingura ulei masline
Preparare Paste cu bacon si smantana:
- Puneti pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Taiati baconul fasii si prajiti-l 2-3 minute impreuna cu ceapa taiata cuburi si usturoiul pisat, intr-o tigaie in care ati pus 1 lingura ulei de masline.
- Caliti-le 1-2 minute, mixandu-le continuu.
- Intr-un castron mixati galbenusele cu smantana, parmezanul ras, sarea, piperul, pana cand obtineti o compozitie omogena.
- Turnati compozitia obtinuta peste baconul, ceapa si usturoiul din tigaie, mixati cateva minute pana cand sosul se leaga.
- Intre timp, reveniti la pastele care s-au fiert, strecurati-le, si puneti-le intr-o cratita curata.
- Turnati peste acestea sosul de bacon, smantana, galbenuse, parmezan, ceapa, usturoi.
- Serviti imediat pastele cu bacon si smantana.
Please follow and like us: