Budinca cu praz si branza
Budinca cu praz si branza este un aperitiv excelent usor de preparat.

Ingrediente Budinca cu praz si branza:
- 3 oua
- 150 g faina
- 100 g malai
- 100 ml ulei
- 180 g smantana
- 1 praz mediu tocat marunt
- 150 g branza telemea taiata marunt/sfaramata sau branza de vaci grasa cu textura grunjoasa
- 1 plic praf de copt
Decor:
- Seminte de susan
Preparare Budinca cu praz si branza:
- Ouale se bat intr-un castron pana devin spumoase.
- Se adauga uleiul si smantana, se mixeaza usor.
- Incorporati faina cernuta + malaiul + praful de copt, amestecati usor pana la omogenizare.
- In final se adauga prazul tocat si branza taiata bucatele/sfaramata, se amesteca usor ingredientele.
- Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de 24×24 cm in care ati pus hartie de copt.
- Deasupra se presara cateva seminte de susan.
- Se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius cca. 30 minute, verificati cu scobitoarea.
- Budinca cu praz si branza se lasa sa se raceasca in tava, se taie in patrate.
Please follow and like us: